Wedding

Gaan jullie trouwen en willen jullie deze bijzondere dag vastleggen? Als bruidsfotograaf ligt mijn focus bij het schieten van beeld, die het verhaal in zijn meest pure vorm vertelt. De mensen, emoties en bovenal de liefde, wat hand in hand gaat met het juiste licht en de compositie. Hiermee wil ik romantische en authentieke foto’s creëren die ervoor zorgen dat jullie deze bijzondere dag altijd opnieuw kunnen beleven.

Bruidsfotografie is iets wat ik met veel passie en liefde doe. Hiervoor reis ik met jullie mee naar de mooiste locaties in zowel binnen- als buitenland. Voor mij is hierin oog voor detail, extra tijd en aandacht essentieel. 

Werkwijze

Als bruidsfotograaf is het voor mij belangrijk dat jullie comfortabel zijn. Het gaat immers om jullie liefdesverhaal. Daarom begin ik altijd met een kennismakingsgesprek, persoonlijk of online. Daarna ontvangen jullie een offerte per e-mail. 

Bij het vastleggen van de datum bespreken we alle details over jullie bruiloft. Na een week van de bruiloft stuur ik een preview toe. Binnen zes weken ontvangen jullie alle bestanden via de online gallery. 

Trouwalbum
Na het selecteren van de foto’s, ontwerpen we samen het trouwalbum. Voor de omslag mogen jullie kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Na akkoord op de preview komt het album zo snel mogelijk jullie kant op.

Prijzen

Ik geloof dat de fotografie moet passen bij jullie bruiloft. Daarom bespreek ik graag alle mogelijkheden voor een prijs op maat. De tarieven starten vanaf €1095,- , dit is inclusief kennismakingsgesprek, vier uur fotografie, een mini trouwalbum en een online gallery met digitale beelden in hoge resolutie.

Portret

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en daarom leg ik graag jouw verhaal vast via portretfotografie. Of het nu gaat om het vertellen van jouw persoonlijke merk, bedrijf of simpelweg een persoonlijk portret. Door de tijd te nemen, vang ik je echte persoonlijkheid waar je jezelf of jouw onderneming écht in herkent. 

De fotografie moet passen bij jou of je bedrijf, daarom bespreek ik graag de mogelijkheden voor een passende prijs. De tarieven beginnen vanaf €295,-. Dit is inclusief een kennismakingsgesprek en een online gallery met digitale beelden in zowel hoge als lage resolutie voor de website. 

Contact

Get In Touch

14 + 8 =