Ik ben Anne

Liefhebber van documentair & zwart-wit fotografie

“Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.”

Elliott Erwitt

Anne Struik / 1987 / Fotoacademie / Sinds 2016 full time freelance fotograaf

Fotografie is voor mij een vorm van nalatenschap. Mijn vader fotografeerde vroeger veel met zijn analoog camera en maakte fotoboeken voor al zijn kinderen, boekwerken vol jeugdherinneringen, waar ik als kind uren naar kon kijken. Ze nemen me terug naar hoe het toen was. Ik was gefascineerd door de beelden van vinylplaten en zo ontstond mijn liefde voor beeld & muziek. 

Als zestienjarige festivalbezoeker legde ik momenten vast met een wegwerpcamera, de extase tijdens een geweldig optreden, vriendschappen, maar ook de vermoeidheid. Geen perfect plaatje, maar een puur verhaal. Dat is precies nu mijn style met fotograferen. En de gezelligheid van vroeger heb ik ook nooit meer losgelaten. 

Liefde voor het kijken naar de zonsondergang, samen zijn met vrienden & familie, koffietje, wijn of avonden dansen. Ook al verlaat ik nooit als eerst het feest, ik ben een écht ochtendmens. Verder krijg ik energie van steden als Parijs, Amsterdam & Den Haag en op het strand kom ik tot rust. Maar mijn allergrootste liefdes zijn mijn twee kids. Ik vang graag hun persoonlijkheid en spel, precies zoals zij zijn.

Liefs,

Anne

Portfolio

Bekijk mijn meest recente werk

Ik vang jouw verhaal graag in spontane en echte momenten. Wist je dat ik daarvoor ook regelmatig naar het prachtige Zeeland reis? De natuur op zijn mooist voor een optimaal ontspannen shoot. 

Contact

Get In Touch

6 + 3 =